Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Lever energie aan de inwoners van jouw buurt

De door jullie lokaal opgewekte, groene stroom en gas kun je ook lokaal leveren aan de inwoners van jouw buurt. Dat is een belangrijke taak van een coöperatie. Lokaal opgewekt en lokaal geleverd dus! Zo zien jouw dorpsgenoten letterlijk waar hun energie vandaan komt.

De door jullie opgewekte energie kan via Energie VanOns geleverd worden aan de inwoners uit je buurt. Die inwoners worden dan klanten van Energie VanOns en krijgen stroom en/of bosgecompenseerd gas via jullie coöperatie. Daarnaast kan een inwoner besluiten om lid te worden van jullie coöperatie en op die manier betrokken blijven bij jullie plannen. 

Energie VanOns werkt net even anders dan andere energiebedrijven. Zij hebben namelijk geen winstoogmerk. De opbrengst blijft daardoor binnen de beweging. Voor elke klant die via jullie coöperatie stroom en/of gas afneemt bij Energie VanOns, ontvangen jullie een wederverkopersvergoeding. Dat is een vast bedrag per jaar dat per klant wordt uitgekeerd aan de coöperatie. Dat geld kan weer gebruikt worden voor een volgend duurzaam initiatief. Hoe meer klanten, hoe meer geld er dus jaarlijks binnenkomt!

Zo faciliteren jullie groene stroom via Energie VanOns en maken tegelijkertijd de buurt beter.

Meer informatie over energie leveren?

Aan de slag? Neem contact op!

De Drentse Kei helpt je met advies bij opstart en uitvoering van duurzame projecten in jouw buurt.

Initiatiefbegeleider
Margreet Schuiling
Initiatiefbegeleider
Erik Postema
Initiatiefbegeleider
Gerard Offringa