Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie
Nieuws • 16 februari 2023

Tweede Energiecafé in Vries. Thema:  isoleren, hoe pak ik het aan?

Op donderdagavond 23 februari tussen 19:30 en 20:30 is er in de OBS De Vijverstee een Energiecafé over isoleren.

Isoleren van je huis is de eerste stap om energie te besparen. Als er minder warmte via vloer, muren, deuren en ramen of dak wegvloeit, dan hoef je minder te stoken. Daarnaast maakt het je huis comfortabel en is het goed voor het klimaat.

Maar hoe doe ik dat? Wat kan ik in mijn situatie het beste doen? Wat kost het en wat levert het op? Welke keuzes kan ík het beste maken? Maak ik kleine stappen of doe ik een forse investering?

In het energiecafé helpen we je bij het maken van deze keuzes. Energiecoaches vertellen over de mogelijkheden, van tochtstrip tot dakisolatie. In groepen praten we verder. Buurtgenoten vertellen over hún situatie. En natuurlijk is er in het café koffie en thee en is het een mooie gelegenheid elkaar te ontmoeten.

De avond is bedoeld voor alle buurtgenoten, ook als je al veel aan isoleren hebt gedaan. In dat geval kun je anderen helpen door erover te vertellen. Woon je niet in De Fledders dan ben je óók van harte welkom.

Dit energiecafé maakt deel uit van een groep van vijf. Latere energiecafés gaan o.a. over zonnepanelen en warmtepompen. De energiecafés worden georganiseerd door Buurtteam De Fledders. De toegang is gratis.
Voor vragen: buurtteam.defledders@gmail.com.

https://drentsekei.nl/wp-admin/post-new.php