TAG 1 Open Energiedag zoekt locaties en projecten! - Drentse Kei TAG 2

Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie
Nieuws • 25 maart 2024

Open Energiedag zoekt locaties en projecten!

Duizenden bezoekers namen de afgelopen drie jaar tijdens de Open Energiedag een kijkje bij honderden duurzame energieprojecten, verspreid door het land. Minister Rob Jetten opende de dag in 2023 bij energiecoöperatie WPN in Nijmegen. Jetten: “Er zijn veel plekken waar je tijdens de Open Energiedag op bezoek kan gaan. Ik hoop dat duizenden Nederlanders dat doen en dat ze geïnspireerd raken voor de energietransitie.”

Alleen door ons actief open te stellen kunnen we anderen laten zien dat de energietransitie eerlijker kan en dat energieproblemen lokaal opgelost kunnen worden wanneer we er samen de schouders onder zetten.

Doet jouw locatie ook mee?
Opent jouw coöperatie ook de deuren voor publiek tijdens de Open Energiedag op 21 sept 2024? De NVDE organiseert deze dag inmiddels voor het vierde jaar, samen met zes brancheorganisaties. Vorig jaar was het een enorm succes, met meer dan zevenduizend bezoekers die tijdens deze dag een kijkje namen bij meer dan zestig duurzame energieprojecten. Dit jaar worden dat er ongetwijfeld meer! Kijk voor meer info en voor het aanmelden op de site van de Open Energiedag.