TAG 1 Duurzaam Beilen organiseert een energiemarkt op zaterdag 25 november 2023 - Drentse Kei TAG 2

Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie
Nieuws • 08 november 2023

Duurzaam Beilen organiseert een energiemarkt op zaterdag 25 november 2023

Duurzaam Beilen, een energiecoöperatie met een missie om duurzaamheid te bevorderen in Beilen en de omliggende gebieden, kondigt een informatieve energiemarkt aan op zaterdag 25 november. Dit evenement richt zich op energiebesparing en energieopwekking, en biedt een voordelige inkoopactie aan voor duurzaam wonen.

Informatieve energiemarkt

De energiemarkt biedt je de kans om presentaties bij te wonen en waardevolle informatie te verkrijgen over duurzame onderwerpen, zoals het zonnepark De Mussels, en praktische tips voor het verduurzamen van jouw huis.

Er zullen deskundige standhouders aanwezig zijn om te adviseren over warmtepompen, zonnepanelen, isolatie en subsidies. Onder andere het Drents Energieloket, de Drentse Energiecoaches en de gemeente Midden-Drenthe verzorgen een stand. Ook zullen er lokale isolatiebedrijven en installateurs van bijvoorbeeld warmtepompen en zonnepanelen aanwezig zijn, om je te informeren over hun producten en diensten.

Datum en locatie

De Beiler Energiemarkt vindt plaats op zaterdag 25 november in Volta, De Omloop 5, Beilen. De energiemarkt wordt gehouden van 11:00 tot 15:00 uur. Graag zien we je daar! Je kunt je aanmelden op duurzaambeilen.nl/energiemarkt. Door je aan te melden, blijf je op de hoogte van alle updates en help je Duurzaam Beilen in te schatten hoe druk het wordt.