Kennissessie opslag van energie voor lokale energie-initiatieven

De Natuur en Milieufederatie Drenthe, de Drentse KEI organiseren vanuit het Steunpunt energie-initiatieven samen met de GrEK op maandag 21 februari een online kennissessie via Zoom over de mogelijkheden van opslag van energie voor lokale energie initiatieven.

Bij deze eerste kennissessie van het nieuwe jaar gaan we met o.a. Erik van Eekelen (DLV Advies) en Jeroen Musch (Enablemi) in op de mogelijkheden van elektriciteitsopslag. Welke systemen zijn er globaal beschikbaar? Hoe kunnen ze voor lokale initiatieven nu al iets betekenen en hoe organiseer je een opslag project? Aan de hand van een aantal voorbeelden gaan we bespreken wat werkt.

Aanmelden
De Drentse energie-initiatieven die bij het Steunpunt energie-initiatieven bekend zijn hebben een mail ontvangen met daarin een aanmeldingslink. Vlak voor de avond wordt een zoomlink naar de bijeenkomst gestuurd.

Niet ontvangen?
Wil je de kennissessie graag bijwonen maar heb je geen mail ontvangen? Stuur dan even een mailtje met je naam, het initiatief waar je bij betrokken bent en de plaats van het initiatief naar Christiaan Teule (c.teule@nmfdrenthe.nl) of Margreet Schuiling (margreet@drentsekei.nl)

Drentse KEI Natuur en Milieufederatie Drenthe