Kennissessie Communicatie en ledenwerving

Dinsdag 14 december organiseren de Drentse Kei en Natuur en Milieufederatie Drenthe van 19:30 – 21.30 uur een kennissessie.

Bij deze vijfde kennissessie van dit jaar gaan we met o.a. Suze van der Lijke marketing specialist en mede-eigenaar van (Green Marketers) in op het coachingtraject Communicatie en marketing van Green Marketers aan energiecoöperaties. EC Duurzaam Assen heeft gebruik gemaakt van deze diensten. Otto Lussenburg, lid van de raad van commissarissen van EC Duurzaam Assen vertelt over de ervaringen van de coöperatie in ledenwerving uit het verleden en vertelt ook hoe ze het nu aanpakken.

Rolina Wiechers, communicatieadviseur bij Energie VanOns (EVO) ondersteunt bij EVO aangesloten energiecoöperaties bij ledenwerfacties. Ze geeft aanvullende tips en deelt haar inzichten.

Vervolgens is er gelegenheid om vragen te stellen.

De bij ons bekende energie-initiatieven hebben een uitnodiging voor deze bijeekomst ontvangen via Energiewerkplaats Drenthe. Heb je geen uitnodiging ontvangen maar ben je zelf bezig met een lokaal energie-initiatief in Drenthe en zou je graag willen deelnemen? Stuur ons dan even een mailtje met je naam en de naam van het initiatief. We sturen je dan alsnog de aanmeldingslink.

Voor meer informatie kun je terecht bij Christiaan Teule (c.teule@nmfdrenthe.nl), Janneke Timmerman (j.timmerman@nmfdrenthe.nl) of Margreet Schuiling (margreet@drentsekei.nl)

Drentse KEI Natuur en Milieufederatie Drenthe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.