Digitaal ondernemen

Ondernemer, internationaal topspreker en TV host Igor Beuker komt voor het eerst naar Friesland, een unieke kans om hem te horen spreken en te ontmoeten!

Ondernemen in een snel veranderende online wereld. Hoe overleef en groei ik met mijn bedrijf. Vernieuwend, innovatief en op de toekomst gericht nemen we je deze middag mee in de wereld die in een razend tempo verandert door de explosieve groei van technologie en digitalisering. Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn.

Keynote spreker Igor Beuker presenteert de allernieuwste trends en

innovaties en zal je als bezoeker bewust maken van de veranderende omgeving waarin bedrijven zich bevinden. Igor Beuker staat bekend om zijn onafhankelijke en scherpe blik op trends en technologieën die impact hebben op bedrijf, economie en maatschappij. Achter de schermen is Igor ondernemer met 5 exits en 24 angel investeringen, award-winnend marketingstrateeg voor merken als Amazon, L’Oréal, Nike, Unilever en trendwatcher voor Fortune 500’s. Tijdens Dutch-E laat hij zien hoe bedrijven kunnen overleven en groeien in het tijdperk van de Vierde Industriële Revolutie. Tevens krijg je van hem tips om direct de volgende dag mee aan de slag te gaan.

Dutch-E is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich onlosmakelijk verbonden voelt met toekomst, vernieuwing en innovatie. Dutch-E bestaat uit een levendig treffen van ondernemers, professionals en bedrijven. Digitale ontwikkelingen en technologie gaan razendsnel; wie er mee te maken heeft zal open staan voor veranderingen en innovatieve trends. ‘Dompel je als bezoeker onder in deze dag, snuffel aan de toekomst en laat je vervolgens inspireren’.

                                         – Van digitaal denken naar digitaal ondernemen –

Kosten
De kosten voor het event bedragen €35,- Leden van MKB Noord hebben gratis toegang. Dit kun je aangeven bij je aanmelding.

Graag tot ziens op 20 juni in Thialf!

MKB Noord

PROGRAMMA
13.00 uur: Inloop en ontvangst
13.30 uur: Welkom door Trudie Timmerman, voorzitter MKB Noord afdeling Friesland
13.40 uur: Succesvolle regionale ondernemer aan het woord, een verhaal van overleven en groeien in de online wereld
14.00 uur: Keynote spreker Igor Beuker presenteert met een scherpe blik de trends en technologieën die impact hebben op bedrijf, economie en maatschappij en zal je bewust maken van de veranderende omgeving waarin bedrijven zich bevinden
15.00 uur: Pauze en rondleiding ‘achter de schermen bij Thialf’
15.45 uur: Kennissessies van @Google partner DaarOM over groeien en zichtbaar worden met je online en offline activiteiten
16.45 uur: Borrel
18:00 uur: Einde