Basiscursus coöperatie-ontwikkeling

Beste relatie,

We willen je van harte uitnodigen om deel te nemen aan de basiscursus coöperatie-ontwikkeling. Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor beginnende coöperatiebestuurders of bestuurders die hun kennis willen opfrissen. HIER opgewekt organiseert deze cursus  in samenwerking met de NCR op drie verschillende data.

De cursus gaat in op de basisprincipes van coöperaties, de verhouding tussen bestuur en uitvoering, hoe zeggenschap geregeld is. Maar ook de financiële aspecten en het ledenbeleid.

Inhoud van deze basiscursus is een combinatie van theorie, cases en uitwisseling van ervaringen uit de eigen praktijk. Deelnemende bestuurders werken na afloop aan een opdracht in de eigen coöperatie die op de HIER opgewekt Bestuurdersdag (15 september in Driebergen) terugkomt in een specifieke terugkomsessie.

Data & tijden
De cursus wordt op drie verschillende data gegeven:

Maandag 28 mei in Leiden (VOL)
Donderdag 31 mei in Den Bosch
Donderdag 7 juni in Amersfoort
Informatie over de exacte locatie ontvang je nadat je aanmelding is bevestigd. De cursus vindt plaats van 16.00-22.00 uur. Voor soep en broodjes wordt gezorgd.

Aanmelden
Via bovenstaande links kun je je aanmelden voor de cursus in Den Bosch en Amersfoort. Je krijgt van ons een bevestiging als je kunt deelnemen aan de cursus. Er kunnen 20 deelnemers per bijeenkomst aansluiten. Per coöperatie is plek voor 1 bestuurder. We hanteren een reservelijst voor extra bestuurders. De cursus is voor deelnemers kosteloos, omdat HIER opgewekt dit verzorgd. Aangemeld maar kun je toch niet komen? Laat het ons tijdig weten, dan kan een ander in jouw plaats deelnemen.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de cursus? Mail katrien@hier.nu
Mocht je input of wensen hebben, dan horen we dat ook graag!

Hopelijk tot dan!

Hartelijke groet,
Team HIER opgewekt